Κωστής Κουριδάκης:Την Ευθύνη της επιλογής, την έχουν οι Δημότες!

Ο επικεφαλής της παράταξης Εύπολις-Συνεργασία Δημοτών, κατέθεσε την απόψη μέσω ανακοίνωσης για τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών.

Αγαπητοί Συνδημότες,
Τη σκέψη καθοδηγούν οι αξίες, τη συμπεριφορά η ευγένεια και τη δράση το «Ευ αγωνίζεσθαι». Αυτά προτάσσει η Δημοκρατία και το «Ευ πολιτεύεσθαι».
Η τιμή που μας κάνατε να μας ψηφίσετε στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών, εξασφάλισε στην παράταξη Εύπολις-Συνεργασία Δημοτών Διονύσου την 3η θέση ανάμεσα σε έξι συνδυασμούς.
Με αυτό το δεδομένο, είναι προφανές ότι ο ρόλος που αναλαμβάνουμε πλέον στο Δημοτικό Συμβούλιο, θα είναι καθοριστικός αλλά και συναινετικός, για την ανάπτυξη του τόπου μας και τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των Δημοτών.
Η αποφασιστικότητά μας, να δώσουμε λύσεις σε χρονίζοντα προβλήματα, ενισχύεται από τη δύναμη που μας έδωσε η δική σας ψήφος. Ψήφος που δεν χειραγωγείται, ούτε θα μετατραπεί σε αντικείμενο οποιασδήποτε προσπάθειας συναλλαγής!
Τονίζουμε ότι, τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου έχουν ήδη εκλεγεί από τον πρώτο γύρο και είναι δεδομένη η μη ύπαρξη πλειοψηφίας οποιασδήποτε παράταξης.
Στο δεύτερο γύρο καλούμαστε να ψηφίσουμε Δήμαρχο.
Την Ευθύνη της επιλογής, την έχουν οι Δημότες!
Κωστής Δ. Κουριδάκης
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
«Εύπολις – Συνεργασία Δημοτών Διονύσου»

Απάντηση