Ο αγιασμός στα σχολεία του Διονύσου

Χωρίς κανένα πρόβλημα, ολοκληρώθηκε στα σχολεία του Διονύσου, η διαδικασία του αγιασμού.

Ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, παραβρέθηκε την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου στην τελετή αγιασμού 5 σχολείων του Δήμου Διονύσου, εν’όψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς 2019-2020.

Ο κος Καλαφατέλης, συνοδευόμενος από αντιδημάρχους, Προέδρους Δημοτικών Ενοτήτων, καθώς και δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, έδωσε το «παρών» στον αγιασμό του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κρυονερίου, του 2ου Νηπιαγωγείου Κρυονερίου, του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Στεφάνου, του Γυμνασίου Αγίου Στεφάνου και του νεότευκτου 4ου Δημοτικού Σχολείου Διονύσου.

Ο κος Kαλαφατέλης ευχήθηκε μια καλή και δημιουργική χρονιά σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, ενώ διαβεβαίωσε τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας ότι η νέα δημοτική αρχή θα σταθεί αρωγός σε κάθε δίκαιο αίτημά τους, με σκοπό την ουσιαστική αλλά και διαρκή βελτίωση των σχολικών υποδομών και των συνθηκών εκπαίδευσης και μάθησης.

Στην τελετή αγιασμού των υπόλοιπων σχολείων του Δήμου Διονύσου, παραβρέθηκαν αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Κοινοτήτων, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι αλλά και στελέχη της διοίκησης, εκπροσωπώντας τη νέα δημοτική αρχή.

Απάντηση

Verified by MonsterInsights