Συνάντηση και ενέργειες των Δημάρχων Διονύσου και Ωρωπού, σχετικά με το έργο στον παράδρομο της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας

Τα έργα στον παράδρομο της Εθνικής, έχουν δημιουργήσει έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα, στον Αίγιο Στέφανο, καθώς μόνο μέσω της οδού Τραπεζούντος, μπορεί ένα όχημα να μεταβεί στο Καπανδρίτι.

Υπάρχει και η λύση της Εθνικής Οδού, αλλά εκεί κοστίζει η χρησιμοποίηση, ειδικά αν γίνεται τακτικά, η χρήση είναι ιδιαίτερα δαπανηρή.

Οι κάτοικοι του Αγίου Στεφάνου, της Ανοιξης, και οι επαγγελματίες της περιοχής, είναι αναστατωμένοι, για την ταλαιπωρία, που μπορεί να διαρκέσει ένα διάστημα ως δέκα μηνών.

Η δημοτική αρχή, προσπαθώντας να βρει λύση, έχει ξεκινήσει μια σειρά επαφών. Μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Καλαφατέλης, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ωρωπού Γιώργο Ασημάκη.

Η ανακοίνωση

Οι Δήμαρχοι Διονύσου και Ωρωπού, Γιάννης Καλαφατέλης και Γιώργος Γιασημάκης, μετά από επανειλημμένες διαβουλεύσεις, που επισφραγίστηκαν με συνάντησή τους το βράδυ της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου, στο Δημαρχείο Ωρωπού, αποφάσισαν την άμεση ανάληψη κοινής δράσης, προκειμένου να αντιμετωπιστεί έγκαιρα και αποτελεσματικά το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί και στους δύο Δήμους, λόγω των έργων αποκατάστασης του παράδρομου της Εθνικής οδού, που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Αττικής

Στα πλαίσια αυτής της απόφασης, έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις, τις αμέσως επόμενες ημέρες, τόσο με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, όσο και με την ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών.

Οι δύο Δήμαρχοι θέλουν να διαβεβαιώσουν τους κατοίκους των περιοχών τους, πως θα αγωνιστούν δυναμικά και από κοινού, προκειμένου πολύ σύντομα να δοθεί λύση στο κυκλοφοριακό πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί και να σταματήσει άμεσα η ταλαιπωρία στην οποία υποβάλλονται καθημερινά.

Τα έργα σαφώς και πρέπει να γίνουν, ταυτόχρονα όμως πρέπει να διασφαλιστεί και η διατήρηση τόσο της ηρεμίας, όσο και της ασφάλειας των πολιτών.

Απάντηση

Verified by MonsterInsights