Όλα έτοιμα για την φιέστα στην Άνοιξη

«Καρφίτσα» δεν θα πέφτει την Κυριακή, στο δημοτικό γήπεδο της Άνοιξης, με την τοπική ομάδα να υποδέχεται, στο πλαίσιο της 34ης (τελευταίας) αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α., τον ΑΠΣ Παλλαυρεωτικός.  Ο ΑΟ Άνοιξης με βαθμό ή βαθμούς θα κατακτήσει και μαθηματικά την 1η θέση. Η άνοδος στην πρώτη κατηγορία έχει κατακτηθεί, αλλά οι πράσινοι και τον τίτλο του πρωταθλητής.

 

Ο ΑΟ Άνοιξης, εξέδωσε ανακοίνωση, με σκοπό την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και την ομαλή μετάβαση των φιλάθλων στο γήπεδο.

1. Δεν θα υπάρχει πρόσβαση στα αυτοκίνητα εντός του parking του γηπέδου, πέραν των ποδοσφαιριστών της ομάδας, της αποστολής του Παλλαυρεωτικού και των αξιωματούχων του αγώνα (διαιτητές, παρατηρητές, γιατρός κλπ). Παρακαλείσθε όπως παρκάρετε τα αυτοκίνητά σας επί της οδού Λυκαβητού ή άλλων όμορων με το γήπεδο οδών. Η είσοδος στο γήπεδο θα γίνεται μόνο από την κεντρική θύρα επί της οδού Λυκαβητού.

2. Τα παιδιά των ακαδημιών που θα μετέχουν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και μετέπειτα στη γιορτή που θα ακολουθήσει να προσέλθουν στο γήπεδο στις 16:00 ώρα.

3. Με το πέρας του αγώνα θα ακολουθήσει γιορτή με βραβέυσεις και μουσική.

4. Ισχύουν κανονικά οι κάρτες διαρκείας 2016-17 και θα πρέπει να επιδεικνύονται κατά την είσοδο σας στο γήπεδο.

5. Τα παιδιά των ακαδημιών δεν έχουν υποχρέωση πληρωμής εισητηρίου και θα εισέλθουν στο γήπεδο δωρεάν. Η τιμή εισητηρίου για όλο το φίλαθλο κοινό είναι €5.

Το Δ.Σ. Α.Ο. Άνοιξης

 

Απάντηση

Verified by MonsterInsights