1ο Τουρνουά Street Volley: 200 παιδιά έπαιξαν και διασκέδασαν στον Άγιο Στέφανο, σε μια γιορτή για το Βόλεϊ

Με επιτυχία στέφθηκε το 1ο Τουρνουά Street Volley, που διοργάνωσε ο ΑΟ Αγίου Στέφανου, το Σάββατο. Πάνω από 200 παιδιά, ήρθαν σε επαφή με το άθλημα του Βόλεϊ.

Η διοργάνωση που έγινε σε συνεργασία με τον Δήμο Διονύσου και υπό την αιγίδα της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α. Τόπος της εκδήλωσης, η οδός Ηρώων Πολυτεχνείου γέμισε γήπεδα και χαρούμενα παιδιά από τα σχολεία του δήμου Διονύσου, που έπαιξαν βόλεϊ και διασκέδασαν για τρεις ώρες, υπό τους ήχους μουσικής. Τα παιδιά, ενώ περίμεναν τη σειρά της ομάδας τους, έκαναν, υπό την επίβλεψη των μεγαλύτερων αθλητριών του συλλόγου,  δραστηριότητες σχετικές με το βόλεϊ, στο, εφαπτόμενο του δρόμου, παρκάκι.

Την εκδήλωση τίμησαν  μεταξύ άλλων με την παρουσία τους, ο δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, ο περιφερειακός σύμβουλος Στέλιος Κοροβέσης ο . Νικόλαος Καρυστινός, αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού & Κοινωνικής Πολιτικής αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού, ο ο Νεκτάριος Χαλβατζής, γενικός γραμματέας της Ε.Ο.ΠΕ ο γεν. διευθυντής της ομοσπονδίας Περικλής Μπακοδήμος , ο Χρήστος Ντόζης, επικεφαλής ανάπτυξης της ομοσπονδίας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κωστής Κουριδάκης και Κατερίνα Μαϊχόσογλου. ,

Οι μικροί αθλητές και αθλήτριες πήραν για τη συμμετοχή τους χρωματιστό βραχιολάκι rubber, αναμνηστικό δίπλωμα και στυλό, ενώ διανεμήθηκαν μπανάνες Dole και νερό Ιόλη.

Η μεγάλη συμμετοχή των σχολείων και τα χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών, οδήγησαν στην ανανέωση του ραντεβού όλων στο επόμενο τουρνουά που θα διοργανώσει ο σύλλογος.

Ο Α.Ο. Αγίου Στεφάνου ευχαριστεί τον δήμο Διονύσου και την ΕΣ.Π.Α.Α.Α. για την αρωγή τους και την Ε.Ο.ΠΕ., χωρίς τη στήριξη της οποίας δεν θα μπορούσε να είχε πραγματοποιηθεί το τουρνουά.

Be the first to comment

Απάντηση