Νέα δημοτική κίνηση, δημιουργήθηκε με όνομα, «Μαζί για τον Διόνυσο» !

Μια νέα δημοτική κίνηση, δημιουργήθηκε στον Διόνυσο. Το όνομα της, «Μαζί για τον Διόνυσο». Η νέα δημοτική κίνηση, με ένα κείμενο κάνει γνωστή την παρουσία της, στους πολίτες του Διονύσου.


Με αναφορές στον άνθρωπο, στην συμμετοχή, στην δημοκρατία και στον παραμερισμό, που έκαναν τον κύκλο τους, παρουσιάζεται στους πολίτες του Δήμου Διονύσου.

Η ανακοίνωση 

Αγαπητή φίλη αγαπητέ φίλε, Πολίτη του Διονύσου,

Αν είσαι ικανοποιημένη και ικανοποιημένος από τις δημοτικές δυνάμεις που ηγήθηκαν στο Δήμο Διονύσου τις δύο τετραετίες του “Καλλικράτη”, δεν έχεις παρά να εμπιστευτείς τις δημοτικές παρατάξεις που διοίκησαν.
Αν όχι, ίσως αξίζει να προσπαθήσεις για την αλλαγή αυτής της κατάστασης.
Εμείς δηλώνουμε απογοητευμένοι από την δημοτική μας πραγματικότητα και συνειδητά επηρεασμένοι από το “μην κοιτάς μόνο τι κάνει η πόλη για εμάς αλλά τι κάνουμε και εμείς γι αυτήν”, παίρνουμε θέση και ξεκινάμε.
Απευθυνόμαστε σε όλους εσάς, τους πολίτες, τους επαγγελματίες, τους κοινωνικούς φορείς με βάση τα πολλά που μας ενώνουν αφήνοντας πίσω πολιτικές και παράγοντες που έκαναν τον κύκλο τους.

Ποιοι είμαστε εμείς; Είμαστε…Εσύ! Είμαστε Δημότες που
Πιστεύουμε στον Άνθρωπο, στη Συμμετοχή, στη Δημοκρατία.
Όμως δεν πάει άλλο!
Αν νιώθεις την εγκατάλειψη από τους Δημοτικούς μας Άρχοντες, αν ζεις την υποβάθμιση της γειτονιάς σου, αν κανείς δεν σε ακούει κι’ αν ταυτόχρονα έχεις άποψη, έχεις όρεξη, έχεις ενέργεια, αν δηλαδή δεν έχεις παραιτηθεί από όσα σου αξίζουν, τότε έχουμε πολλά να πούμε.
Γι αυτό, θα σε καλέσουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να συνδιαμορφώσουμε τις προτεραιότητες και το πρόγραμμά μας. Θα σε καλέσουμε αυτή τη προσπάθεια να την πάμε μαζί.

Αν το θέλεις θα δεις ότι αξίζει.

Μαζί για τον Διόνυσο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *