Το Αττικό Άλσος φιλοξενεί την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού

Η Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα Αθηνών σε συνεργασία τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, με αφορμή την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού συνδιοργάνωσαν Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου στο Αττικό Άλσος, την εκδήλωση «BEACTIVE».

Στην εκδήλωση αυτή συμμετείχαν περισσότεροι από 300 μικροί μαθητές παίζοντας μπάσκετ, τένις, βόλεϊ και ποδόσφαιρο στα 8 γήπεδα του Αθλητικού Πάρκου! Παρέα με μεγάλα ονόματα του ελληνικού αθλητισμού, όπως ο Μιχάλης Κακιούζης, ο Νίκος Λινάρδος, ο Μιχάλης Ρωμανίδης, ο Κώστας Τσαρτσαρής, ο Αντώνης Φώτσης, ο Βαγγέλης Βλάχος, η Αναστασία Κωστάκη, οι προπονητές ποδοσφαίρου του Γκυζιακού που έπαιξαν με τα παιδιά και μοιράστηκαν μαζί τους τις αθλητικές τους εμπειρίες!

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών Ερμίνα Κυπριανίδου ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός, οι Περιφερειακοί σύμβουλοι Σπύρος Πάντζας και Βασιλική Λάσκαρη.

Η Αντιπεριφερειάρχης ΚΤΑ Ερμίνα Κυπριανίδου τόνισε ότι: « Πιστεύουμε ότι ο αθλητισμός μπορεί να αποτελέσει το μέσον ώστε να αναδειχθούν τα χαρακτηριστικά της ανεκτικότητας και της αλληλεγγύης που οφείλουν να είναι βασικά στοιχεία του Ευρωπαίου πολίτη. Για μια Ευρώπη της δημοκρατίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης ».

Απάντηση

Verified by MonsterInsights