Ανοικτοί Ορίζοντες: Είναι πραγματικά εντυπωσιακό πόσα ψέματα μπορούν να χωρέσουν σε μία μόλις σελίδα Α4

Ανακοίνωσε εξέδωσε, παράταξη Ανοικτοί Ορίζοντες, με αφορμή την επιστολή του δημάρχου, που συνοδεύουν τους λογαριασμούς ύδρευσης.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό πόσα ψέματα μπορούν να χωρέσουν σε μία μόλις σελίδα Α4. Παραλαμβάνοντας τον λογαριασμό του νερού διαπιστώσαμε όπως και όλοι οι κάτοικοι της περιοχής ότι η αποστολή του λογαριασμού γίνεται μέσο προπαγάνδας και δυσφήμησης στα χέρια της διοίκησης η οποία δεν διστάζει να χρησιμοποιεί ακραία και χονδροειδή ψέματα για να παραπληροφορεί τους δημότες.
Χαρακτηριστικά θα αναφέρουμε δύο μόνο και θα επιφυλαχθούμε για τη συνέχεια.
Μιλάει για υπέρογκα ενοίκια για τα σχολεία προσπαθώντας να δημιουργήσει εσφαλμένες εντυπώσεις στους δημότες αποκρύπτοντας ότι αυτά δεν βαρύνουν τον προϋπολογισμό του Δήμου αλλά του υπουργείου Παιδείας κατόπιν διαγωνιστικών διαδικασιών.
Το γελοίο βέβαια του πράγματος είναι ότι μιλάει και για το ενοίκιο του Δημαρχείου που ουσιαστικά η διοίκηση αρχικά Βορριά και μετέπειτα Καλαφατέλη έχουν διαπραγματευτεί.
Έλεος αφήστε τα ψέματα και κάντε καμιά δουλειά γιατί οι συμβάσεις περίπου μισού εκατομμυρίου ευρώ που βρήκατε έτοιμες για την καθαριότητα θα τελειώσουν και η κατάσταση αντί να βελτιώνεται επιδεινώνεται. Διαβάστε και την επιστολή του προέδρου της Δ.Ε Διονύσου μπορεί να σας βοηθήσει.

Απάντηση

Verified by MonsterInsights