Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar των εκπαιδευτηρίων Ώθησή

Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, στις εγκαταστάσεις των εκπαιδευτηρίων “ΩΘΗΣΗ” στη Σταμάτα, πρόκειται να πραγματοποιηθεί ένα πρωτοπόρο χριστουγεννιάτικο Bazaar, που δίνει έμφαση στις τέχνες, τη δημιουργία και την κοινωνική προσφορά. Η ιδιαιτερότητά του είναι ότι αρκετά από τα προϊόντα που θα προσφερθούν, έχουν δημιουργηθεί από τους ίδιους τους μαθητές: Γούρια για τη νέα χρονιά, γιορτινά χειροτεχνήματα και στολίδια, χειροποίητες σοκολάτες, αρωματικά κεριά, βιολογικά σαπούνια, κοσμήματα, αξεσουάρ και πολλά ακόμα μοναδικά αντικείμενα, περιμένουν να τα ανακαλύψετε!

Επιπλέον, οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να απασχοληθούν δημιουργικά στο Παιχνιδοχωριό με το Μαγικό Ταχυδρομείο του Άγιου Βασίλη και στο Εργαστήρι Κατασκευής Χριστουγεννιάτικης κάρτας, καθώς και να παρακολουθήσουν μια γιορτινή θεατρική παράσταση βασισμένη στο έργο «Γράμματα από τον Αϊ Βασίλη» του Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν.

Ακόμα, οι μικροί αλλά και οι μεγάλοι επισκέπτες, θα ζήσουν μια απίστευτη περιπέτεια στο Escape Room που έχουν δημιουργήσει οι ίδιοι οι μαθητές, και, παρέα με τη φιλοζωική ομάδα του σχολείου, θα μπορέσουν να γνωρίσουν σκυλάκια που αναζητούν μια οικογένεια να τα υιοθετήσει και να τα αγαπήσει!

Και φυσικά, όλοι οι επισκέπτες θα μπορούν να δοκιμάσουν γλυκές και αλμυρές νοστιμιές στο Brunch House, φρέσκια μπύρα και street food, καθώς και επιλεγμένα κρασιά και γιορτινά cocktails.

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες μαθητικών χορωδιών και μουσικά live!

Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ, ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα για ενημέρωση και εγγραφή Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών από τον Σύλλογο ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ.

Μιας και οι θέσεις για τη Χριστουγεννιάτικη θεατρική παράσταση είναι περιορισμένες, αν ενδιαφέρεστε να την παρακολουθήσετε, δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας εδώ: https://www.othisi.gr/sxoleio/event/theater_xmasbazaar/

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης! Δείτε αναλυτικά τις χορηγίες εδώ: https://www.othisi.gr/sxoleio/event/thankyou_sponsors_xmasbazaar2019/

Γυμνάσιο – Λύκειο “ΩΘΗΣΗ”

Μαρμαρά 7-9, Σταμάτα

Τηλ.: 210 81 44 137-9 | www.othisi.gr

Απάντηση

Verified by MonsterInsights