Στο Ζάννειο Ίδρυμα, θα μεταστεγαστεί το Λύκειο Δροσιάς

Έντονα είναι τα κτηριακά σχολικά προβλήματα, στον Δήμο Διονύσου και ειδικότερα, στην περιοχή της Δροσιάς. Στο κτηριακό συγκρότημα που στεγάζει το Γυμνάσιο και το Λύκειο, τα προβλήματα είναι πάρα πολλά με την στενότητα του χώρου, ν’ αποτελεί σημαντικό πρόβλημα, στην εύρυθμη λειτουργία.

Λύση, έστω και μερική λύθηκε, με την μεταστέγαση στο Ζάννειο ίδρυμα, που πρόσφατα μεταφέρθηκε σε  άλλες εγκαταστάσεις στο Χαλάνδρι .

Ο Δήμαρχος Διονύσου Διονύσης Ζαμάνης, συναντήθηκε  με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και τη Διευθύντρια του Γυμνασίου Δροσιάς, με αντικείμενο λειτουργικά θέματα του σχολείου.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν ζητήματα που απασχολούν τη σχολική κοινότητα του Γυμνασίου Δροσιάς, με πρωτεύον τη στενότητα χώρου στο υπάρχον κτίριο, το οποίο στεγάζει το Γυμνάσιο και το Λύκειο Δροσιάς.

Ο Δήμαρχος Διονύσου, ενημέρωσε για τις διαδικασίες που έχουν κινηθεί, προκειμένου να μεταστεγαστεί το Λύκειο της Δροσιάς στον χώρο του Ζαννείου, ούτως ώστε να αποσυμφορηθεί το υπάρχον κτίριο.

Στο κτήριο έχουν ήδη ξεκινήσει οι εργασίες υπέδειξε η αρμόδια Επιτροπή Καταλληλότητας, ώστε με την ολοκλήρωσή τους να προβεί ο Δήμος στην υπογραφή του μισθωτηρίου συμβολαίου με το Ζάννειο Ίδρυμα, και πως έχει τη διαβεβαίωση από τους υπευθύνους, ότι αυτό θα συμβεί με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Στη συνάντηση παρέστησαν, η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού και Κοινωνικών Δομών κα Αναστασία Στασινοπούλου, η Διευθύντρια του Γυμνασίου Δροσιάς κα Ρένα Πολίτη, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Αρετή Κατσούλη και τα μέλη Δήμητρα Σαββοπούλου και Αναστασία Κώνστα.

Απάντηση

Verified by MonsterInsights